Andlighet

Eva-Lena Bjarneborg

Det var så roligt att hitta din sida! Nu vet jag inte om det var den här gästboken som slutade fungera men jag skickar dig i alla fall en hälsning!
Anna-Lena Vikström
Bäst just nu: Hösten
Värst just nu: Att det är mörkt på morgonen
Karlstad, - Thu Oct 10 20:22:36 2019

 
Jag hade inte märkt förrän ikväll att gästboken slutade fungera redan 2015(!!!) på grund av att Loopia bytt sökväg för alla script som jag därför måste gå igenom. Jag har tyvärr försummat hemsidan under tiden som jag jobbat mycket med romanen på fritiden. Men nu funkar det här igen.
/Eva-Lena
Bäst just nu: Att min roman snart kommer ut (välkommen till OrdKanalen).
- Wed Mar 15 22:03:16 2017

 
Hej. Jag har mått dåligt väldigt länge på grund av att jag inte kan ta ett beslut om jag ska lämna min man. Har mycket ångest och dåligt samvete. Det har synts en skugga i hallen ett par omgånngar. (vilket kan vara inbillning). Och jag har också haft drömmar som säger att jag måste följa mit hjärta vilket man så klart måste. Är detta andar eller bara rena tankar som snurrar i mitt huvud. jag har oxå haft mystiska upplevelser under min uppväxt som tyder på att jag är medial.
Skulle detta kanske vara andar....
Emma <emy.lissan@live.se>
- Wed Apr 29 14:19:24 2015

 
Är de en demon som jagar mig? Jag känner mig negativ och har oturen överallt och på nätterna väcker anden varje morgon klockan 5 då ser jag en svävande morgonrock utan huvudet med ett flygande dockhuvud brevid och ibland är h*n uppe i trädet och svävar. Är de en demon eller vad vill den
Sola
- Thu Oct 16 22:31:37 2014

 
Hej igen Eva-Lena !!!
Ville bara säga att ursäkta mej för ja skrev ett sånt långt inlägg.Ble litta långt men kändes rätt.
Godspeed :
Daniel
Daniel Wallenius <daniel@perstorp.seths.se>
Bäst just nu: Samma som innan
Värst just nu: Samma som innan
Perstorp, - Sun Sep 14 10:11:30 2014

 
Hej !!!
Jag har hamnat i ett tillstånd av att ingen förstår vad ja menar å de gör mej arg å tar de väldigt persoligt.De så kallade " vänner " lämna mej så gott som när ja fick Min sjukdom...nervproblem. Jag e mä i Facebook igen...gick ur men kom tebax.De "vänner" välkommnade mej tebax men ser ej dom i verkliga livet. Å ja undrar varför känner ja av deras falskhet å lögner på Facebook...de har så dåliga energier att det gör mej illa. Men hur kan ja känna de så mycke ?
Det e ju på en web-site å hur kan ja känna detta.De blev så illa att ja har tagit bort dem från vän listan. Jag har lärt mej ängla meditation å va bra på det, men mä sjukdomen så rann det ut i sanden...har även diplom i Reiki. Men har " glömts" bort.Har sett å talat med änglar viket är/va underbart om d kom tebax.Men att känna så starkt att ja blev så dålig att ja fick ringa PIVA i kristianstad å prata.Jag tar åt mej allt å blir frustrerad när ja bara talar om att de finns mer i livet än att ljuga å i ett annat fall så spelar ja på Steam å hamna i liknande situation som handla om vad ja acceppterar å inte å blev kallad hatare,å ble utslängd från en grupp.Jag har homophobi å tydligen skar de sej mä deras uppfattning å blev en hatare.Så ja svara att vad e hat... e de för ja inte kan acceptera gay´s, men fortsatte på den tråden å sa att vad ja acceptera e ju upp till mej är tydligen inte deras åsikt alls...så ja fråga om dom accepterar allt...som vad som händer runt om i världen...som kriget i israel om Isis å hammas o.s.v. Fick inget svar på de mer än...ja säg de, inget. För deras värld tydligen betår av att spela å vad ? Å ja kände det mä...liksom e de nån hemma här. Tydligen tolererar dessa personer allt utom när man säger va ja tycker å ble kallad hatare.Att förklara att de finns mer att inte att acceptera som ja just skrev än just det. Å de kunde inte svara på de å känslan att hur förklara inte hjäler å känna deras energier så starkt, liksom bakom eller under orden de skriver gör ont.Att bli kallad hatare för homophobi å sen säga te dem att vad mer är där ute som just kriget å vad vi gör mot moder natur.Jag accepterar inte detta men man får ju leva med det. För mej e de enkelt att förstå, så skriva tebax att enda tanke i deras huvud e vilket spel de nu ska köpa kunde de ej svara på...å ändå va ja hataren.Varför denna otroliga känsla av dålig " energi" skär så hårt i mej å att ta åt mej skadar mej illa.Varför å hur ? Vet ej om du kan svara på denna fråga men ja räcker ut handen å hoppas att du tar den...iallafall om detta.Å den stora frågan är : Hur kan ja känna av de så starkt ? Godspeed å ha en bra dag:
Daniel
Daniel Wallenius <daniel@perstorp.seths.se>
Bäst just nu: Min mamma å syskon å min a katter å min kära hund Holly
Värst just nu: Mitt liv...sedan år 23 å är nu 42
Perstorp, - Sun Sep 14 10:01:56 2014

 
Hej! Hur vet man igentligen om man är medial och kan kommunicera med andar? När jag tänker tankar ibland och får som ett svar ibland med ord i mina tankar. Är det jag som bara fantiserar ett svar då? Och har drömt om min bortgångna mormor för ett tag sedan och hon sa faktiskt hejdå och sa att ally var bra med henne ii en dröm. Kan det har varit så att hon faktiskt sa hejdå då? Kan hon komma och hälsa på även om hon sa hejdå i min dröm?

Malin <Malinm92@hotmail.com>
en lägenhet med sambo, - Sun May 4 11:34:45 2014

 
Hej!!
Vet inte riktigt vart eller till vem jag ska vända mig till men bor med min sambo och två barn i lägenhet i Gbg. Det som mer eller mindre suger energi ur oss och skrämmer barnen är saker som händer här hemma. Saker försvinner, flyttar på sig utan att vi rör dem. Vi har sett skuggor ut av olika slag och svärmor hörde knackning i köksbordet vid ett ut av hennes besök tillfällen. Sambon såg en man från 1800-talet. Detta var när han sov och vaknade mer eller mindre på att denna man stog och stirra på han och försvann sedan. Jag har ett antal gånger sagt ifrån och bett att den eller dom som är här att lämna oss ifred. Vi har varit tre pers. Samtidigt i ett rum där vi såg alla tre när fjärrkontrollen flyttade på sig ensam mitt framför ögonen på oss. I början trodde man inte sina ögon utan trodde att fantasin spelade spratt men när tre ser samma sak börjar man fundrera.... Min fråga är vad ska vi göra?? Detta påverkar vårdat liv fast vi inte vill det och försöker att inte lägga stor vikt på saker som sker här.
Päivi
Göteborg, - Sun Apr 27 01:06:00 2014

 
Hej!
Fick lov att googla på detta med medialitet och hittade denna sida direkt :)
För några år sedan var det ett par lite okända som sa till mig att jag var medial, men jag viftade bort det. Jag vet inte ens vad det är!
Men under senaste året har jag förvånats över att jag väldigt ofta får en plötslig och rätt snabbt förbipasserande tanke (helt appropå ingenting) som sedan, bara lite senare samma dag, blir verklighet. Det är märkligt tycker jag. Det kan vara vilken nonsens som helst alltså denna tanke, men det går inte att missta sig. Det blir som jag tänker!
Vad ska jag med detta till undrar jag nu? Kan man utvecklas? Eller är det så att jag håller på å blir knäpp bara?

Vänligen, Ylva
Ylva <ylva45@gmail.com>
Bäst just nu: min son
Värst just nu: jobbar för mycket
Köping, - Wed Dec 11 00:40:32 2013

 
Hej! min unga kusin dog ibörjan på månaden i en tragisk olycka. Jag har mediterat och försökt få kontakt med honom. Trodde ej det skulle fungera. En dag fungerade det. Jag kännde att någon var där å rörde i mig och mina fingrar och händer rörde sig själva och gjorde olika tecken. Ja kunde fråga imina tankar och personen svarade med tex tummen upp. Sen läste jag om automatiskt skrift och testade de. Jag fick svar derekt och att de va min kusin som var här med mig. Ja känner hela tiden att nån är här imin lägenhet så nu undrar jag om de e min kusin som är här eller är de nån annan ande som låssas va honom??
natalia söderholm <nataliasoderholm@gmail.com>
Finland, - Tue Jul 30 10:02:22 2013

 
Hej
Hittade din hemsida idag. Mkt intressant.
Det spökar här hemma.
Undrar om det är min farfar som dog 1964, när jag var 10 år.Vi hade ett speciellt förhållande.
Igår var jag väldigt känslosam utan anledning och frågade : är det du farfar som kommer och hälsar på?
På natten flög dörren till sovrummet upp. På nedre våningen hade en blomma lyfts upp ur ytterkrukan och landat på golvet.
Känner ofta starkt, särskilt när jag är i skogen att ngn är med mig . Fylls av värme och gråter.
Skulle vilja utveckla min andlighet mer.
Ulla
ulla
- Wed Jun 26 19:00:03 2013

 
Läste inlägget om när Gynning fått en spådom utav ett medium. Jag känner igen mig i att liksom välja bort såna som inte passar in i den mallen som spådomen var. I mitt fall så fick jag först höra att jag skulle träffa en filmproducent eller liknade som var äldre än mig så då letade jag efter såna. Klart att jag inte ratade nån med ett vanligt jobb men jag blev ändå låst. Tycker att det blir som en självuppfyllande profetia. Tror att medium märker att man är desperat om man är singel och vill föräkra en om att allt blir bra. Man får ta spådomarna med en nypa salt. Sista gången fick jag höra att jag skulle ha ett hippie aktigt bröllop och det är ju inte alls min stil. Visst är det kul att så sig men man är ju ändå den som bestämmer sitt liv.
Bea <beatrice.wahlberg@gmail.com>
Bäst just nu: Ljuset
Värst just nu: Tröttheten
Stockholm, - Sun Mar 17 06:28:54 2013

Svar från Eva-Lena: Vad tråkigt att du råkade ut för en spådom. Precis så är det, spådomar fördärvar bara livet för människor, och berövar dem samtidigt möjligheten att växa med sina naturliga motgångar, beslut och erfarenheter. Hur ska någon som har fått en sådan spådom kunna bygga på sin självkänsla eller känna att hon gör något av värde alldeles på egen hand?

Alla har vi våra personliga vägar här i livet av en anledning, och att säga "så här blir det" till någon är nästan ett slags stöld.

Jag kan i och för sig presentera ett par av de mest troliga framtidsalternativen (det brukar finnas sådana) när någon befinner sig i ett vägskäl, så att personen kan påverka sitt liv genom att fatta beslut själv utifrån hur prognoserna ser ut. På så sätt kan jag också beskriva en del framtidsvisioner, vilket man kan tycka olika om. Ja, jag känner att gränsdragningen kan vara svår ibland. Men jag ger aldrig ett fastslaget "facit" kring något som personen inte kan göra något åt, som om det är ett öde som den obevekligt ska närma sig. Det finns nämligen inte bara ett facit, vi påverkar hela tiden framtiden genom hur vi beter oss och hur vi utvecklas. :=)

Den som är nyfiken är helt enkelt nyfiken, det är inget fel med det. Men det är bra om den nyfikna påminner sig om att det är en trevlig känsla. :=) Tack för att du ville berätta om din upplevelse.

 
Hej Eva-Lena! Blir glad när jag inser att du faktiskt verkar vara lite verksam igen. Jag var hemma hos dig för flera år sen för att få vägledning. Du sa bl.a till mig att jag skulle öva på min engelska för att jag skulle komma att behöva den. Jag förstod faktiskt inte alls varför. Nu har jag ett jobb där jag använder engelskan varje dag och förstår mycket väl varför du sa det till mig :-). Du beskrev även en trappa i detlaj på jobbet som jag skulle gå upp för för att få ett större besked. Den trappan gick jag upp för och fick ett stort besked. För de som får rådgivning av dig uppmanar jag att lyssna noga. Det gjorde inte jag just när det gällde engelskan så nu har jag fått kämpa en del för att komma med i matchen igen. Du sa även en hel del annat som och stämt. Ha en fin helg!
xxxxx
Bäst just nu: Solen som skiner genom fönstret
Värst just nu: Inget
- Fri Mar 8 10:35:23 2013

Svar från Eva-Lena: Åh, tack, vad kul med feedback! Det är sällan som någon hör av sig och berättar hur facit kom att bli, så jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att göra det. Skoj att du fått ett nytt jobb som verkar toppen, även om det är lurigt med språket i början. Men det går säkert lättare och lättare hela tiden, och jag tror att vi alla mår bra av att lära oss nya saker och hålla igång den lilla grå. ;=) Lycka till på just din väg i livet, och sköt om dig.

 
Hej!
Jag och cirka 400 st personer i Karlstad letar efter en hund som sprang bort vid nyår för att den blev rädd för raketerna. Än har inte hunden hittas och ingen har sett till den.
Skulle du kunna hjälpa till med något? I så fall hur? Maila gärna mig och berätta vad du skulle kunna ställa upp med. Mvh Caritha
Caritha <caritha93@hotmail.com>
Karlstad, - Sun Jan 6 21:52:50 2013

 
Hej!
Tänkte fråga dej,
Min farmor gick bort för ungefär 1 år sen och jag var inte med vid hennes bortgång
Hon har ännu inte vart hos mej och sagt hejdå än.

Kam vidare berätta att jag satt brevid min farfar när han gick bort och kort därefter hade jag en dröm när jag gick på en skogsväg och träffade honom och han kramade om mej och sa hejdå sen vaknade jag

Vet du nått om var hon är
Hon heter Brita om det hjälper nått

Otroligt tacksam för svar

// maria
Maria <Mariaderas89@hotmail.com>
Bäst just nu: Hockey
Värst just nu: Ingenting
Uppsala, - Sun Sep 23 21:19:18 2012

Svar från Eva-Lena: I anslutning till bortgången och en kortare period därefter är det vanligt att den bortgångna personen besöker sina anhöriga på ett ganska tydligt sätt. Det kan vara genom att visa sig som en skugga eller transparent kropp, som vi oftast bara ser i ögonvrån eftersom människoögat uppfattar högre frekvenser i periferin jämfört med i centrum av synfältet. Den bortgångna personen kan även komma för att ta farväl i en dröm, i en meditation eller i tanken. Det kan vara svårt att skilja "tanke-kontakter" från sina egna vardagliga tankar eftersom de använder samma områden i medvetandet.

När bortgångna personer senare går upp i en mer högfrekvent tillvaro (en tid efter begravningen är vanligt, verkar det som) märker vi inte av dem om vi inte har mediala förmågor, om de inte anstränger sig för att sänka sin frekvens så att vi kan uppfatta dem med något av våra fem fysiska sinnen.

Kanske hade din farmor inte behov av att visa sig på det sättet, eller så var du inte medveten om att du trots allt träffade henne i en dröm eller i tanken? Nu när det gått såpass lång tid är det svårt för dig att uppfatta hennes energier, men jag är säker på att hon däremot utan problem följer dig genom livet. :=)

 
Hej , bjarneborg? Har du möjligen en som som heter Andreas ?
Jo jag vill gärna få reda på saker som hände i ett hus som jag bodde i när jag var yngre . Kändes som om någon eller några ville säga mig något . Hamnar även i astral i bland som jag tycker är riktigt obehagligt och genom det har jag hört och känt saker . Är det för sent art ta reda på varför saker i det huset hände mest mig eller är det för sent ? Bor inte kvar där ..,
Frida Söderlund <Fridasoderlund@live.se>
Bäst just nu: Min syster
Värst just nu: Många saker
Göteborg, - Tue Aug 7 12:50:27 2012

Svar från Eva-Lena: Nej, Andreas är inte min son.
Det som hände i det där huset är troligen inte längre aktuellt. Om någon behöver säga dig något viktigt, så kommer det i så fall fram i nutid. Du kan ha varit öppen för energier som rörde sig kring det där huset utan att de hade anknytning till er som vistades där.

 
Hej hej! Jag heter Isabella och är 15 år. Jag har de medfött att kunna prata och känna andar. Dom pratar till mig genom tankarna. Jag kan känna deras närvaro och deras humör. Om dom är riktigt arga eller farliga så får jag en sorts smärta i bröstet och min vägledare hjälper mig få bort dem. Min vägledare sa åt mig att ta kontakt med ett proffs medium innan riktigt dåliga saker börjar hända. De senaste dagarna har läskiga saker börjat hända.. Dörrar öppnas, musik sätts på, andar rör mig. Riktigt äckligt! JAg vet inte vart jag ska vända mig.. Jag är seriös och desperat! Vill gärna få hjälp på något sätt.

Mvh Isabella
Isabella <bellis2009@live.se>
- Sun Jul 15 20:59:32 2012

Svar från Eva-Lena: Jag hade intentionen att åtminstone höra av mig, men sedan rullade tiden bara på. :=( Hoppas det gick så smidigt som möjligt att komma igenom den där fasen. Har du läst på mina sidor om störande energier?

 
hallåj tjejen !!! jag har länge funderat på att ta kontakt med en healer för konsultering av min kropp!! hör gärna av dig!! kramar birgitta
birgitta <birgittahaupt@hotmail.com>
Bäst just nu: att min åsmund och jag ska på semester i sep
Värst just nu: att jag inte får iväg mina lo-anmälningar
olofström, - Sun Jul 1 16:04:31 2012

 
Hej! Tack för att jag får skriva i din gästbok :)
Monica <hjerpemonica@hotmail.com>
Bäst just nu: Att vara ledig
Värst just nu: Att bo för högt upp i ett höghus...
Göteborg, - Sat Jun 23 13:56:36 2012

 
skulle vara intressant prata med dig
Eva <evathunman@hotmail.com>
Bäst just nu: våren
Värst just nu: jobbet
hallstahammar, - Thu May 17 14:30:53 2012

 
Hejsan.
Min sambo gick bort för tre månader sen. Det kom väldigt oväntat och det finns därför många saker vi inte hann säga till varandra. Jag har kontaktat olika medium men jag har inte fått något så pass konkret att jag är övertygad att han finns med mig. Det är det jag undrar över nu, om han är här och om det finns någonting han vill förmedla till mig. Tack på förhand.
Lilly <linneaally@hotmail.com>
- Fri Apr 13 00:54:19 2012

Svar från Eva-Lena: Om din bortgångna sambo ville säga dig något riktigt viktigt, skulle han säkert förmedla något som visar att det är han som ligger bakom budskapet så att du tar till dig det ordentligt.

Oftast vill våra bortgångna vänner helt enkelt bara intyga sin kärlek, och beskriver sig själva i allmänna ordalag. De vet ju att vi redan vet vad de känner för oss. Det kan därför ibland vara svårt att identifiera dem, men de kan beskrivas olika beroende på vilket medium du frågar. Alla fångar upp olika saker hos andra människor, både i sociala sammanhang och som spiritualistiska medier.

 
Hej
Mitt namn är Pia OCH 43 år ensamstående sen många år tillbaka har ett stökigt förflutet med relationer m m
Lever me vissa minnen som är svåra att få bort i huvudet undrar kan man få någon slags sittning eller liknande skulle vilja lösa lite med mig själv och även ev få kntakt med andra sidan har en när och kär avliden släkting som jag skulle ilja ha kontakt med som jag saknar jättemycket har varit en person som varit en trygghet för mig hela liv tror att det även skulle kunna hjälpa mig tacksam för svar <3
pia hemlin <piahemlin22hotmail.com>
Bäst just nu: städa laga mat tväta ha ha ha
Värst just nu: ångers och deoression
göteborg, - Wed Apr 4 04:33:21 2012

Svar från Eva-Lena: Det kan ge dig en del att ha en privat sittning för vägledning och en annan för kontakt med bortgångna; troligen blir det för splittrat och för mycket på en gång om du försöker trycka ihop allt. En medial vägledning brukar dessutom ge så mycket att tänka på, på djupet, att det inte brukar vara läge att blanda in kommunikation med en bortgången kär person som rör till känslorna och tankarna ännu mer. Hoppas du kommit en bit på vägen redan, jag är ju sen med att svara på ditt inlägg här...

 
hej! jag är 14 år och när jag var åtta dog min mamma i bröstcancer.
jag undrar om hon finns kvar här hos mig, alltså ifall hon hör när jag snackar till henne tänker på henne och så..
om du kan få kontakt med henne? om hon liksom har något att säga mig.
tack för förhand!
nathalie
Bäst just nu: kompisar
Värst just nu: skolan
helsingborg, - Sun Apr 1 19:52:56 2012

Svar från Eva-Lena: Du kan vara helt säker på att hon är med dig - en mamma lämnar absolut inte sitt barn. Prata gärna med henne i dina tankar, hon förstår dig fullt ut även känslomässigt så du behöver inte förklara något för henne. Sköt om dig så att du mår bra och hon inte behöver oroa sig. :=)

 
Hej. En sten i min tarot har spruckit i 3 delar av sig själv..betyder det något? aquamarin..mvh ingrid..
ingrid labidi <ingrid.labidi@hotmail.com>
Bäst just nu: ?
Värst just nu: ?
malmö, - Mon Mar 26 12:58:41 2012

Svar från Eva-Lena: Jag vet inte om det har betydelse i sig, men känner det som om du vill visa din uppriktighet inför en annan person och känslomässigt ger personen en del av ditt hjärta. Vet inte om du känner igen dig i detta...

 
jag har jättejobbigt just nu. har ingen ork till nåt kan inte sova allting är neråt det händer saker hela tiden. Hälsan är dålig ekonomin likaså det känns hopplöst allting. Vet inte vad ska jag ta vägen. Barnen mår inte heller bra finns mobbning hemma är inte det bästa . allting är hemskt. Får ingen hjälp av någon heller. Hatar samtal.
leo <you_metogether@hotmail.com>
Bäst just nu: inget
Värst just nu: allt
småland, - Wed Mar 21 10:19:32 2012

Svar från Eva-Lena: Oj, ni verkar ha haft det riktigt jobbigt. Och det blir inte lättare av att du hatar samtal... hoppas det löser sig så smidigt som möjligt och att ni trots allt får hjälp om ni fortsätter be om detta.

 
Hej! Mycket intressant och bra sida. Min dotter och jag flyttade i april till det huset vi bor i nu. Nästan med det samma såg och hörde min dotter "spöken". Hon såg en gång en liten flicka som stod och tittade på henne, helt klart. Hon beskrev vad hon hade på sig och allt.En dörr med nyckel(som är trög) öppnades och stängdes m.m. Vi behöver hjälp med detta. Tacksam för svar. Vet inte vart vi skall vända oss. MVH Carina
Carina Ragnarsson <CarinaRagnarsson@hotmail.se>
Knislinge, - Sun Feb 26 21:49:55 2012

Svar från Eva-Lena: Det kan vara en flicka som är bunden till huset för att hon inte förstått att hon gått över till andra sidan. Det kan antingen bero på att det gick väldigt fort, eller på att hon känner skuld/frustration över något.

Ni kan försöka prata med henne precis som man pratar med en vanlig flicka, om ni vill. Berätta för henne att hon kan vara helt lugn, att allt är bra. Säg att hon har vänner och släktingar som väntar på att få träffa henne i ljuset, och att hon ska gå till ljuset nu för att hon är färdigt med allt som behöver göras i huset där ni nu bor.

Hör gärna av dig igen och berätta hur det går.

 
Hej Eva-Lena! Jag har skickat ett mail till dig som jag hoppas att du vill ta dig tid att besvara. Jättefin hemsida, du verkar som en bra och vettig person!
Mvh Pernilla
Pernilla <pernilla111@hotmail.com>
Bäst just nu: Skolan
Värst just nu: Valen
- Mon Feb 20 21:16:48 2012

Svar från Eva-Lena: Tack. Jag har svarat på ditt mail. Ha det gott och sköt om dig.

 
Hej Eva-Lena,
Vill bara säga att det är en bra, seriös och fin hemsida du har! Men även tala om att jag fick ut en hel del av mitt möte med dig för fem år sedan, även om jag aldrig lyckades höra av mig efteråt med feedback. (Är ledsen för det men hoppas att hellre sent än aldrig stämmer även här..!?) Fick kanske inte svar på just det jag mest hoppats att få svar på, men jag var ändå mycket berörd. Grät i två dagar efteråt på ett märkligt men inte olyckligt vis! Kommer nog höra av mig igen.
Hoppas att du fortsätter med detta viktiga jobb, lycka till!
Marie
Bäst just nu: sol ute och sovande bebis i famnen..
Värst just nu: svårigheten att släppa jobbiga minnen och tankar..
Halmstad, - Wed Feb 1 11:47:37 2012

Svar från Eva-Lena: Tack för din feedback. Det vi behöver få insikter om, eller det vi behöver få kontakt med inom oss själva, är inte alltid detsamma som det vi (eller rättare sagt våra egon) ber om inför kontakt med ljusguiderna. Tyvärr, skulle egot säga, men det som förmedlas från ljusguiderna är det vi behöver allra mest; det högsta bästa för alla inblandade.

Personligen tycker jag det är fantastiskt bra, även om egot kan känna sig besviket. Resultatet blir ju det bästa i alla fall, även om det kan ta tid att inse vad det var som hände. Detta är i alla fall mina personliga reflektioner av vad som brukar ske. Lycka till på vägen, och tack igen.

 
Hej! Har i många år funderat på ett speciellt fenomen runt mig. Bor i Finland men första gången jag såg detta fenomen var faktiskt i Jönköpings trakten 1980. Körde MC och tidigt på morgonen såg jag i växtligheten vid sidan av vägen ett ljussken som steg upp från mitt huvud. Det här ljusfenomenet syns om jag promenerar, kör bil eller lastbil. Om andra år i samma fordon så stiger ljuset upp från den plats jag sitter på, alltså det reflekteras från fordonets tak. Det är alltså på skuggsidan alltså solen är bakom mig. Bäst syns det om växtligheten är grön och det är morgon eller kvälls sol. Andra kan också se skenet. vad är detta och hur vanligt är det?? Tacksam för svar! Ha bra fortsättning på året! Ove. psykskjukskötare, Vasa, Finland.
ove
- Wed Jan 18 21:13:18 2012

Svar från Eva-Lena: Det låter intressant. Jag vet inte hur vanligt fenomenet är eller vad det kan bero på. Hrm... kan du ha en extra tät aura, kanske? Det är så mycket som vi inte förstår eller alls känner till, så det är ofta bara att tänka "det är som det är" även om man förstås är väldigt nyfiken.

 
Finns det något som helst vetenskapligt bevis för att det du håller på med har någon verklighetsförankring? Känns väldigt diffust såhär 2012 och allt.,
Realist
- Wed Jan 4 09:27:54 2012

Svar från Eva-Lena: Nej, det är fortfarande lika diffust och gåtfullt för forskarna som mörk materia, elektricitet, fotoner och gravitation. Men jag hoppas att det tas fram bättre forskningsmetoder snart. Det vore verkligen intressant och nyttigt för människan om kunskapsnivån höjdes på flera områden. Då skulle man kanske dessutom kunna skilja olika energier åt på ett bättre sätt än idag och inte behöva dras med vare sig så stora effektförluster på det tekniska planet eller bedragare på det andliga planet. :=)

 
Hej!
Jag undrar vem jag var i mitt förra liv hur jag såg ut vad jag hette och var,när jag levde? har jag någon andlig förmåga.Hur ser min/mina guide/guider ut och vAd heter dom?
när jag var liten och skulle sova brukade jag se en mörk figur som hade nåt vitt på sig jag är ganska säker på att det var en man men jag är inte säker som sagt och denne person brukade alltid stå vid ett hörn,vem var det och vad ville den?

Tacksam för svar:)
Amal <amal14@live.se>
Stockholm , - Tue Dec 20 21:10:08 2011

Svar från Eva-Lena: Dina frågor ligger inte inom mitt område. Du undrar över ditt förra liv, men jag brukar hålla mig till nuvarande liv. Bland annat eftersom det skulle vara omöjligt för dig att veta om det som kunde ha sagts tillhör dina eller någon annan människas svunna tider - eller kanske inte ens det. När det gäller den mörka figuren som du såg när du var liten, så har säkert ett eventuellt budskap från honom blivit inaktuellt vid det här laget, eller vad tror du? ;=) Dina guider vill jag inte försöka se så här rakt av och personligen tycker jag det vore en större upplevelse att försöka känna av den kontakten själv, eller få någon eller ett par av dem presenterade för sig i samband med en särskild situation eller inom ett visst område i ens liv. För det mesta är guiderna så smidiga att de jobbar med att hjälpa oss i bakgrunden mer än att visa upp sig själva.

 
innan detta liv bad ni om att jag skulle skapa lite kunskap, lite logik lite sanning,
genom att uppleva det vi lurats att tro på och vara rädda för,
i detta å bevisas detta vara ofarligt, alltid övervinn bart upplevande uppkommet genom individens känslor sinnen,
i detta bevisas tro rädsla vara orsaken till lidandet, dvs människans oskuld bevisas,
ta del på perfspot eller http://soulrules.blogspot.com/ jesus, nä inte detta liv,,, smile,,,

veijo impola <spiritkiller@live.se>
Eskilstuna, - Fri Dec 16 15:22:30 2011

Svar från Eva-Lena: Om du tänker efter lite så förstår du nog att man inte kan sprida några högre kunskaper genom sådana inlägg. Annars var tanken god, gissar jag...
Eva-Lena

 
Hej!
Läst igenom allt och tyckte om det mycket.
Jag kan känna av andar,känna lukten av morfar när han hälsar på. Ser ansikten när jag ska sova känna någon som smeker min kind när jag är ledsen och ska sova och senast igår fick jag ångest när jag var på steninge slott. Jag vet inte hur jag ska bearbeta allt detta.
jennyr <haxansdotter55@hotmail.com>
Bäst just nu: familjen
Värst just nu: smärta
tumba, - Mon Nov 28 23:23:38 2011

Svar från Eva-Lena: Nej, det är inte lätt att veta vad man ska göra av sina intryck. Men egentligen spelar det ju ingen roll varifrån alla våra intryck kommer... även sådant som händer i samhället kan vi ha svårt att ta till oss och förstå, t.ex. Vi ska nog inte lägga någon större vikt vid intryck från de lägre frekvenserna i andevärlden (de som vi kan uppfatta fysiskt eller känslomässigt), för de borde inte vara viktigare än andra intryck i vår vardag. Eller hur? Jag tänker på dina funderingar kring bearbetning.

 
Hej! Jag har en dotter som pratar mycket om spöken och andar hälsar ifrån mormor och farmor som är på den andra sidan, hon säger att hon ser döda när en klasskamrat till henne hade tagit sitt liv såg hon honom i klassrummet komma fram till henne och sa att hon inte skulle vara ledsen. Hon har mått ganska dåligt efter detta. Hon pratar med alla om att hon ser spöken men jag har förklarat för henne att man inte kan prata med vem som helst om sådana här saker man måste lära sig att se vem man kan prata med och inte. Har hon en andlig gåva? Hon har en bror som ser och har även spått i tarot kort och hennes farmor sa ibland att hon hade ett tredje öga. Jag har också sett människor från andra sidan vid något tillfälle. En gång var när min dotter var sjuk och hade hög feber då såg jag från hallen in i hennes rum en man som satt bredvid henne vid sängen jag tänkte att han inte fick ta henne med sig och sedan försvann han jag har inte berättat detta för min dotter, vem var mannen?
Elisabeth Hillberg <elisabethhillberg@live.se>
Västerås, - Mon Nov 28 10:30:38 2011

Svar från Eva-Lena: Ja, det verkar som om ni är andligt öppna i familjen. Men det kan vara skrämmande för barn att se sådant som vuxna förnekar, de kan börja känna sig avvikande, så det är bra att prata om det som något naturligt. Men viktigt är ju även att, som du har gjort, berätta att det är bra att vara lite "privat" med sådant.

Kanske kan du låta dottern ha ett möte med någon äldre som är trygg i sin medialitet och som kan ge flickan en grundförståelse och verktyg för att eventuellt skärma av sig när det behövs.

Viktigast är att du uppmuntrar henne till att se att hon själv är precis lika mycket värd som andra människor, och att hon inte ska låta andra tränga sig före eller ta för sig alltför mycket av det som faktiskt är tillägnat henne, samtidigt som hon lär sig att visa hänsyn och generositet. Balans mellan dessa båda sidor, alltså. Integritet är viktigt för att undvika för mycket störningar från andevärlden. Men nu verkar det ju som om hon har positiva kontakter med släktingar etc, och det är ju inte samma sak som störningar om de inte inkräktar på nattsömnen osv. :=)

 
Hej!

Jag har har under ett vis tid haft en kuslig känsla, någon har tagit tag i min fotankel och dragit mig ca 1 meter ur sängen, detta har skett ca 4-5 gånger, men jag har inte uppleft detta igen efter att min sambo som är religiös bad åt mig och bad denna demon/spöke att försinna och det har den gjort, men jag undrar nu i efterhand vem ville få kontakt med mig?
Erik Baltzer <erik_baltzer@hotmail.com>
Bäst just nu: min familj
Värst just nu: min ekonomi
Slite, - Thu Nov 17 21:40:56 2011

Svar från Eva-Lena: Det där kan inte ha varit någon direkt psykologiskt mogen person som gått över... du behöver inte bry dig om eventuella budskap, det var med största sannolikhet bara ett spratt. De som vill säga något viktigt beter sig inte på det sättet. Vad bra att störningarna försvann när din sambo bad för er. Ofta är det enklast att just be den som stör att ge sig av, och i andra hand att resonera med den om hur den upplever sin situation men då måste man ju kunna känna vad som är problemet. Försök att glömma bort händelserna så känns det ännu lugnare framöver.

 
Hej!

Vilken härlig sida att läsa.

Jag har haft ett ganska kaotiskt förhållande som jag håller att bearbeta bort, har även svårt att få ett arbete också, så det är många trådar att dra i för att få allt att klaffa.

Skulle gärna vilja träffa dig, men jag bor i norra delen av landet.

Maria
Maria <findus62@hotmail.se>
Bäst just nu: Kaos
Värst just nu: Alla de lösa trådarna
- Tue Nov 8 15:51:10 2011

Eva-Lena svarar: Hoppas du hittar öppningar som känns bra för dig snart, och att du fram tills dess ser att du trots allt har en massa matnyttigt att plocka på vägen.
 
Tack för en fin sida.

Har suttit läst igenom mycket och du ger verkligen glädje ifrån dig. Du har mycket energi och verkar vara en positiv person.

Lycka till med allt och fortsätt i samma stil.

Kram Minnah
Minnah <minnah@edvaco.com>
Bäst just nu: Den fina hösten
Värst just nu: Mörka årstiden
Ulricehamn, - Sat Nov 5 11:19:17 2011

Eva-Lena svarar: Tack så mycket. Önskar dig allt gott också.

 
Jättefin hemsida och mycket bra att läsa. Jag känner att du är en ärlig person som vill sprida glädje och ljus i tillvaron. Det blir nog inget problem för dig att jobba med detta. Kram
Tina <lindspost@aland.net>
Bäst just nu: allt jag får vara med om i livet
Värst just nu: tvivel som förstör
Åland, - Wed Oct 12 11:44:34 2011

Eva-Lena svarar: Tack för din uppmuntran, det var snällt. Ha det så gott på din väg i livet!

 
Hej! Jag är sa tacksam för att jag hittade hit. Hoppas nu kunna fa ordning pa mina jobbiga bilder och ord som jag hör. Jag vet att jag är normal. Rädslan är det enda jobbiga. är livrädd och känner da hur det negtiava växer. Min man och som blir ocksa paverkade da....vilket är konstigt. När vi lag i sängs och jag plötsligt kände en san stor rädsla och panik. Som om nagon rörde vid mig. Min man bör jar da ocksa rycka pa sig som om han ocksa känner nagot. Sen skriker min son fran sitt rum och är jätte rädd. är det jag själv som skapade känslan med min rädsla och tankar? eller kan det vara ande världen?

Tack och mvh
Mia
Bäst just nu: Att jag fick mer info om spökerier
Värst just nu: rädslan
Finland, - Wed Sep 28 20:01:40 2011

Eva-Lena svarar: Det låter riktigt jobbigt. Jag har inte gått in för att känna efter vad din rädsla beror på, den kan som du säger bero på det du säger men det spelar ingen roll till att börja med. Jag hoppas att du istället - oavsett vad rädslan berott på - kan försöka bygga upp din inre trygghet igen. Om du känner att rädslan griper tag i dig, gör den här övningen:

Acceptera att rädslan har kommit till dig utan att göra en stor grej av den, men bestäm dig för att du inte behöver den. Låt sedan ditt medvetande (den del av dig som iakttar vad som sker) att ta ett steg åt sidan i lugn och ro. Studera dig själv. Behöver du vara rädd? Och är det verkligen din egen rädsla? Låt ditt inre medvetande återgå till sin vanliga inre position och behåll lugnet. Du kan även föreställa dig att du låter en "säkerhetsväst" täcka hela dig och skärma av störningar, om du känner att du behöver lite extra avstånd. Testa detta varje gång du blir rädd utan att det har någon viktig funktion (när det brinner behöver vi ju bli rädda för att fly, t.ex. :=)) och se vad som händer. Rädslan i sig är en illusion som går att välja bort, och efter några gånger behöver du förhoppningsvis inte ens känna den komma överhuvudtaget.

Det är även bra att meditera regelbundet för att lära känna de egna energierna i lugn och ro. Då kan man lättare avgöra vad som är ens egna energier och vad som kommer utifrån. Undersök hur just din kropps energier känns när du sitter avslappnad och blundar.

 
Hej!
Jag har läst på din trevliga sida och undrar över en sak... Du hade många kloka tankar om destruktiv energi, men jag undrar om du har några tankar angående en "vandrande energi"? Kan du (eller någon) nå något som bara visiterar hitills två gånger på fem år? Första gången var även en vän hos mig och jag kan bara beskriva det som känslan av ren ondska. Det "vandrar" runt huset och försvinner sedan. Det skrämde hundarna så mycket att de kissade på sig. Kan man få hjälp med sådana saker?
Fia
Bäst just nu: Kärleken från mina små
Värst just nu: Bristen på energi
- Mon Sep 26 22:13:35 2011

Eva-Lena svarar: Sådana energier är svåra att fånga upp om de inte själva vill kommunicera. Och det mesta tyder ju på att de inte vill låta sig styras av andra och inte heller bryr sig om ifall de stör. :=(

Det är svårt att säga, men beroende på vilken inriktning ett medium har kan han eller hon möjligtvis plocka upp spåren efter den som drog förbi och spärra av för vidare störningar.

 
Hej, vilken bra sida du har här. Mycket bra information och allt. Kom in på sidan sökte lite på nätet. Väldigt inntressant att läsa om detta och jag är väldigt nyfiken på detta ämne..men samt lite rädd. Du får ha det jätte bra. Och jag tackar för denna väl informerade hemsidan :) kram
Linda <angelpe86@hotmail.com>
Bäst just nu: Vet inte
Värst just nu: Förkyld
Laholm, - Thu Sep 22 13:17:21 2011

Jag vet att många är nyfikna men rädda. Det mesta är inget som någon borde vara rädd för, men vana ger förstås ett extra lugn i vissheten. Det viktiga är att inte förstora upp någonting i andevärlden. Tänk på att du själv befinner dig i andevärlden med ditt andliga jag medan du lever ditt fysiska liv. Du är både fysisk och andlig på en gång nu medan du har din kropp. Och inte är väl du farlig? ;=)

 
hej hopp! snurrar runt lite bland andesidor och kollar .är själv medium och healre.trevlig sida du har..kika gärna in hös mig..www.infoenergikallan.com eller min blogg www.energikalla.blogg.se.kram
monica haglund <vattuqvinna18@hotmail.com>
Bäst just nu: att jag inte bröt foten
Värst just nu: att jag stukat foten
Strängnäs, - Tue Sep 20 10:31:28 2011

 
Jag hör ljud och dom ropar hallå varje morgon. Och det brukar falla saker och saker rör på sig. Jag har sett nåt svart röra på sig, hur får jag bort det?
maria <mariam_kritit@hotmail.com>
Bäst just nu: ?
Värst just nu: ?
stockholm, - Mon Sep 19 11:06:46 2011

Eva-Lena svarar: Om du ser de där energierna igen kan du alltid pröva med att säga att du vill vara ifred.

 
Hej Eva-Lena!

I många år har jag upplevt andliga händelser. Men nu tycker jag att de har blivit värre. Jag börjar få panik och blir jätte rädd. Det är som att de vill skrämma livet ur mig, förut hade jag inga problem med det men nu blir jag nästan gråtfärdig och vet inte vart jag ska ta vägen. Jag skulle vilja veta vem/vad det är och få tips/råd hur jag ska göra för att de ska lugna ner sig.

Mvh/carolina :)
Carolina
Bäst just nu: vännerna
Värst just nu: pojkvännen
katrineholm, - Wed Sep 14 01:55:01 2011

Svar från Eva-Lena: Det låter jobbigt. Ändrade du ditt förhållningssätt till andevärlden eller ändrades dina livsförhållanden innan detta hände? Det är svårt att säga på rak arm vad anledningen kan vara, det kräver nästan en sittning. Det viktigaste du kan göra på egen hand, till att börja med, är att träna dig på att inte vara rädd, stärka din integritet och vara noga med att inte ge andevärlden för stor uppmärksamhet. Läs på mina sidor om spökerier om du inte har gjort det än. Kanske kan du även ta hjälp av ett medium för att reda ut störningarna.
 
Hej min namne :-). Mkt att ta till sig och lära sig här. Tack !
Eva-Lena <eva-lena.schonberg@hotmail.com>
Bäst just nu: Insikt
Värst just nu: Otillräcklighet
Gustavsvik, Nacka, - Tue Sep 13 09:43:06 2011

Svar från Eva-Lena: Hej på dej! Hoppas att något kommer till nytta. :=)
 
hej
jag undrar om du kan skicka svaren via eposten om jag beställer en andlig kontakt av dej?
eva
- Fri Sep 2 16:34:13 2011

 
Hej Eva - Lena och tack för senast. jag har haft upplevelser och kontakt med några som vet varenda sak varenda sten varenda mask alla relationer mellan människor och alla våra upplevelser minnen och tankar inom oss och eller utanför oss jag har kommunicerat med bland annat en kvinna inatt som vet allt mitt inre och yttre liv. jag ställde frågor till henne som hon svarade på. jag hör dessa personer i vaket tillstånd i form av röster och att de översätter saker i form av röster som kommer inifrån människor det är från personer inuti dem som kommunicerar med mig. jag skulle gärna vilja kommunicera mer med de här men vet inte hur. har aldrig läst om mediala saker eller vet ingenting, jag har bara upplevt det här i tio år nu. jag har diagnosen schizofreni men jag vet att det inte är sjukdom jag upplever det är mer att jag inte kan förstå de som kommunicerar med mig och det leder till stor förvirring och är psykiskt påfrestande, de kan vara väldigt hemska mot mig men jag tror det kan vara att jag behandlar dem fel genom min okunskap. kan medial vägledning vara något för mig?
Therese
Bäst just nu: kommunikationen med mina drömmar
Värst just nu: kommunikationsproblem med de jag har kontakt med (i huvet)
Göteborg, - Thu Aug 4 20:44:53 2011

Svar från Eva-Lena: Vad jag förstår så har personer med diagnosen schizofreni svårt att sortera vilka sinnesintryck som är relevanta i varje stund, och därför kan det bli ett oerhört stort företag att göra enkla saker. Vi får ju till oss miljoner intryck hela tiden! Samtidigt är schizofrena ofta mer öppna i sinnet än många andra, och den här kombinationen måste förstås vara oerhört svårhanterlig.

Det du behöver göra för att känna dig mindre förvirrad är förmodligen att hitta ett sätt att stoppa onödiga intryck från andevärlden, så att du bara har kvar de fysiska intrycken att sortera dig igenom. Många i andevärlden som tar kontakt med oss fysiska personer är mycket omogna och har inget annat syfte än att fördriva sin egen tid. Om du drabbas av otrevliga själar ska du inte ta det personligt utan försöka ignorera dem. Får de inget gehör kan de lättare tröttna på att vara omkring dig.

Hur du ska göra rent tekniskt vet jag inte riktigt, jag har tyvärr ingen erfarenhet av hur du som har schizofreni kan jobba med dina intryck. Kan du kanske få experthjälp med detta? Hör av dig igen annars. Innan du hittar en mer permanent lösning, ifall detta inte fungerar som en sådan, kan du försöka sätta upp en mental vägg mot andevärlden och be någon i andevärlden som du litar på att fungera som ett filter för dig. Någon som får ansvaret att förmedla det som du behöver få till dig och sålla bort allt annat. Lycka till. Och berätta gärna hur det går med allt.
 
Hallå där!

Själsfränder är ett uttryck som ofta används i mediala och andliga sammanhang. Kan du ge din syn på vad detta är? Hur vet man om man har träffat en själsfrände och hur ska man hantera det?

Kram från Malin
Malin <Malin_persson76@hotmail.com>
Bäst just nu: Sommar
Värst just nu: Ovisshet
Göteborg, - Wed Jul 20 23:13:02 2011

Svar från Eva-Lena: Själsfränder är inget som jag vet mycket om. Jag har stött på uttrycket i en del litteratur, men samtidigt har jag inte velat läsa mycket sådant. Jag vill hitta mina egna svar.

Som jag ser det, om jag tänker mig att själsfränder existerar, måste det vara nästan omöjligt för oss "vanliga människor" att veta om vi har träffat en själsfrände eller bara är passionerat förälskade, eftersom bandet mellan själsfränder ligger på ett andligt plan. De flesta av oss verkar på de fysiska, mentala och känslomässiga planen och våra sinnen är helt bombarderade med intryck från dessa.

Jag tror begreppet själsfränder är en tro på att vars och ens ursprungssjäl delades upp i två delar - en manlig och en kvinnlig - som sedan lever parallella liv, genom flera fysiska liv, och känner en ständig längtan efter varandra. För det mesta utan att kunna lokalisera varandra. Detta ligger för min del inom området "tro". Precis som begreppet "gud" som en från all annan energi fristående och styrande energi. Finns det eller finns det inte? Jag väljer att avstå från att tro vare sig det ena eller det andra. Jag väljer att inte icke-tro heller. Det får vara som det är utan att jag bestämmer mig för att bygga upp en fantasimodell över det i mitt sinne. Även om det finns dem som faktiskt tror sig kunna se så högt upp i energierna (det krävs mycket energi för att högt vibrerande intelligenta andliga existenser ska kunna sänka sig tillräckligt långt ner i frekvens för att kunna kommunicera med oss, även om vi höjer upp vår energi när vi kommunicerar medialt). Men om mina föreställningar är korrekta tolkningar vet jag ju inte heller, så jag låter det helt enkelt vara... man behöver inte veta, tror jag. Svaret betyder inget eftersom det är själva mötena människor emellan som har den egentliga betydelsen. Eller hur? :=)
 
Hej! Har länge letat eft mer svar på mina frågor och av en tillfällhet kom jag in här. För mig skriver du väldigt tydligt och jag får förstås mer att fundera på. Är lite medial själv och går på kurser. Förstår mer om "övertydliga uppvisningar" eftersom jag börjar få till mig mer o mer. En arbetskamrat och jag har fått barnbarn samtidigt.Fick ett namn till mig som jag antog gällde mitt barnbarn. Men det var den andres barnbarn och vi har inte speciellt mkt kontakt.
Ser bilder ibland som handlar om mig själv men frågan är om de verkligen inträffar. Kanske är förvrängda. Intressant om man kan känna en levande persons tankar,energier el om det är mina egna tankar. Ofta kan kroppspåket visa, särskilt om det är en närstående, men när det inte visas.Hm! Önskar att all känslighet kunde förvandlas till att man blev MER medial.Det är väl en kugge i allt det med. Min medialitet började eft deppresion o flera dödsfall i familjen. Skall bli spännande och se hur mkt jag kan ta emot från andra sidan. Om du jobbade som medium och inte bara på din fritid hade jag gärna bokat en tid hos dig. Tack så mkt! Hälsningar Anna
Bäst just nu: Insikt
Värst just nu: Vilsen
Tue Jul 12 15:18:19 2011

Svar från Eva-Lena: Jag vet inte riktigt vad du vill säga mellan raderna när du menar att du känner dig vilsen, men kanske är det känslan av ensamhet i upplevelsen som gör att du får intrycket av vilsenhet. Det är jobbigt att vistas i miljöer där intrycken inte accepteras, t.ex, att inte ha någon att bolla med. Därför är det förstås bra att gå på kurs, för det är bara genom kontakt med andra man kan få respons på sina intryck.

Själv har jag väldigt svårt för att få intryck från människor som jag själv har känt, eftersom mina egna bilder av dem står ivägen. Det är lite tråkigt, men bara att acceptera. Och jag vet att det är ganska vanligt.

Om du vill slippa kroppsspråket när du vill få feedback på om rena sakfrågor stämmer, kan du alltid skärma av dig genom att sitta rygg mot rygg med personen du har som sittare, eller ta allting över telefon. Det funkar minst lika bra över telefon som ansikte mot ansikte.

Hör av dig om du vill boka ett samtal, men jag tror inte du behöver någon direkt vägledning kring detta utan kommer mer och mer att lära känna ditt eget sätt att ta till dig alla intryck. Och få ett eget inre språk som underlättar meningen bakom det som sägs. Lycka till! :=)

 
hej,jag är en rätt ung tjej,jag har föräldar som råkat ut för andlig närkontakt tydligen onda.här är storyn.min mamma flyttade till en lägenhet högst upp nästan vi vinden i ett gammalt hus i ett av rummen(sovrummet)så var det ng som rörde henne hon var vaken försökte skrika men det kom ingenting ur henne,hon bertättade detta för pappa,han trodde inte första gången på det.men när han låg där kände han en kall hand (fingrar)som tog runt hans hals,paniken spreds sig han försökte skrika men det gick inte som tur var såg mamma detta o slog till han då ryckte han till o det var borta sen dess sa han jag går aldrig mer in i det rummet.och här om dagen avr jag hos mina föräldras kompis när jag dushade fick jag panik ångest jag kände mig iaktagen så jag sprangg ut där ifrån med isande rygg o gråten i halsen jag sprang till hon föräldrens kompis o frågade bara rakt ut har någon dött här?hon kollade på mig och bara ja faktiskt då började jag gråta så började hunden skälla mot toa dörren då fick jag ännu mer panik,jag kan oxå känna saker innan det händer typ varningar men jag tolkar dom alltid fel.och min mamma dog för två årsedan jag vill få kontakt med henne men jag får panik och ångest ng ande är i närheten av mig jag får svårt att andas luften blir tätare det blir kallt och sånt.jag tycker det är jätte jobbigt !
kia
Bäst just nu: livet
Värst just nu: ödet
- Mon Jul 11 02:14:36 2011

Svar från Eva-Lena: Det du känner - panikångest, svårt att andas, illamående osv - upplever du förmodligen bara vid kontakt med dem som inte har hittat ljuset än - alltså med "spöken". "Spöken" känns sådär även för mig (jag upplever det exakt likadant). De befinner sig på det allra lägsta planet i andevärlden, vilket är ganska fysiskt. Dess relativt låga frekvenser stör oss levande varelser som lever i ganska närgränsande frekvenser. Om vi är känsliga för energiförändringar märker vi hur våra auror påverkas (de tar miste på våra egna och de närliggande frekvenserna) och får motsvarande organ i kroppen att reagera. Dessutom känner vi ofta samma känslor som ingår i de problem som "spökena" tycker att de har, därför att våra auror påverkas av vad som finns i deras.

De själar som har hittat ljuset känns däremot oerhört mjuka och behagliga i sina energier. För det mesta märker vi inte ens av dem även om vi försöker. Deras frekvenser stör oss inte ett dugg, så om din mamma finns i ljuset kan du förmodligen inte känna av henne av den anledningen. :=) Du ska inte vara rädd för att försöka få kontakt med henne via ett seriöst medium om det är vad du önskar. Inget är obehagligt under en sådan kontakt - förutom den eventuella egna rädslan för det okända - men om du är väldigt rädd är det bättre att du väntar tills du känner dig tillfreds med tanken.

Åter till det här med de jobbiga känslorna i kontakt med "spöken":
Jag kopplar bort alla sådana intryck om jag inte undersöker miljöer för att få kontakt med dem, t.ex. om en familj har problem med spökerier och jag ska hjälpa dem att bli av med dem. Då är det som om jag slår på en brytare inom mig och jag drabbas genast av de där känslorna när jag kommer in på de utsatta områdena. Då vet jag exakt var "spökena" har rört sig och får även kontakt med dem för att få reda på hur de känt sig och vad de tycker att de har problem med. När jag pratar med dem känner de sig förstådda och kan lättare acceptera sin situation och gå vidare in i ljuset.

Du kan försöka lära dig att koppla bort de jobbiga intrycken när du ändå inte ska arbeta med sådant medan du duschar, t.ex. ;=) När du upplever dessa känslor nästa gång, kan du göra följande:
Slappna av i hela kroppen. Känn efter hur DINA energier känns inom dig. Lär dig skillnaden mellan vad som är dina känslor och vad som inte är det. När du känt efter och tränat lite på detta, vet du skillnaden och kan förhoppningsvis sluta känna av andras energier sådär spontant utan att du medvetet väljer att göra det.

 
hejsan
skulle bara vilja få svar på ett par grejer.
1.Min kompis säger att hon ser andar väldit ofta och har gjort dom under en lång tid, hon kan även prata med dom och tydligen har en av andrarna rört henne eller hållt ett hårt tag om hennes arm.
kan hon verkligen vara ett sorts medium som kan se andra eller kan de vara att hennes undermedvetna lurar henne?
självklart tror jag henne fullt för har sett saker med när jag var på en skolresa.
skulle vara ytterst tacksam om jag fick svar för är orolig för min kompis och jag har bett henne att uppsöka ett riktigt medium för att få svar men hon är rädd att de kan göra allt värre.
vad tycker du?
Emma <ichigoamu-chan@hotmail.com>
Bäst just nu: kompisar
Värst just nu: att min kompis är ledsen
Avesta, - Tue Jul 5 21:09:49 2011

Svar från Eva-Lena: Det är inte ovanligt att man uppfattar andevärlden. Särskilt lätt är det att uppfatta "spöken", alltså de som ännu inte har hittat ljuset, eftersom de befinner sig på det lägsta planet som är ganska fysiskt och därför går att uppfatta med hjälp av kroppens vanliga fysiska sinnen (känseln, hörseln, synen). "Spöken" drar energi från levande varelser för att kunna utföra fysiska handlingar, som att exempelvis hålla tag om armen på en person som är väldigt intresserad av spöken och som samtidigt har svag integritet.

Den som har svag integritet har svag självkänsla och sätter inte tillräckliga gränser för hur nära andra får störa eller tränga sig på, därför att han eller hon tror att andra är mycket "viktigare", eller har viktigare saker för sig. Många tror dessutom att spöken är viktigare än levande människor. ;=) Läs gärna mer om detta under rubriken Spökerier.

Lägg inte för stort fokus på detta, eftersom det i så fall kan leda till störningar och ännu mer problem. Det är alltid bra att försöka leva sitt liv och göra vad man tycker är roligt på fritiden.

 
Heej... jag börjar intressen om ande. varför? jooo. ge mig tillbaka den börjar: jag liten.... syns något men kan inte sett utan känns något (vita moln)... ibland har jag känsla att något är här hos mig men vet inte vem... träffa jag något av min komipisar berätta om hur kontakt med ande... jag försöker men fram aldrig... fast idag videokamare på en av min goda vän... första syns sin ansikte, hon är vacker och söt men gift,, varför jo.. vill vet om ande finne i ""real"" stund syns igen sin ansikte såg jag att den är så ful ansikte och blå i runt öngon... sek efter jag stangt min ögon så hågt... vaknde jag och är det allt är ok med henne´s ansikte... den börjar jag intressan... kontakt mig celebrit_2010@hotmail.com
Henrik Lundgren <celebrit_2010@hotmail.com>
Bäst just nu: intresan eftersom fånge film
Värst just nu: har en av en känsla för något "hemsöker hos mig"
uddevalla, - Mon Jun 27 22:57:19 2011

Svar från Eva-Lena: Om du vill kan du försöka hitta någon seriös medial person som bor i närheten av dig och som kanske kan hjälpa dig att reda ut vad du har i fokus. Jag tror det är bra om du träffar någon ansikte mot ansikte ifall du vill få reda på lite mer. Men jag vill råda dig att inte lägga för stort fokus på detta, eftersom det i så fall kan leda till störningar i vardagen. Det är alltid bra att försöka leva sitt liv och göra vad man tycker är roligt på fritiden, helt enkelt. Ha det gott i sommar!
 
Hejsan. Är du ett medium som skulle kunna komma hem och kolla ? Min morfar dog för ett halvår sen och nu har både mina nycklar och tändare försvunnit. Jag har alltid varit väldigt duktig på att hålla reda på saker men nu är det lix borta. Jag har alltid trott att det finns någonting i lägenheten men skulle vilja ha det bekräftat. Vad skulle du haft betalt osv? JAG SKULLE VARIT OERHÖRT TACKSAM!!!
Jessica <jejja_jag@hotmail.com>
ronneby, - Sun Jun 26 23:25:12 2011

Svar från Eva-Lena: Nej, jag åker inte till Ronneby för att undersöka sådana energier, men du kanske kan hitta någon som bor i närheten? Om inte, hör av dig igen.
 
Hej jag undrar varför jag har tappat bort mina inlines är det så att spökena tycker att jag ska ta det lugnare? Det är iallafall bättre än att tappa bort plånboken:) Men iallafall.
kickan <Lillgaute@yahoo.se>
Bäst just nu: Hästmassage.
Värst just nu: borttappade inlines
- Tue May 31 16:49:09 2011

Svar från Eva-Lena: Ja, det vet man aldrig... du har i alla fall tänkt tanken och är kanske lite försiktigare även om du hittar dina inlines igen. ;=)
 
Hej Eva-Lena!
Mitt namn är Josefine och jag laddar för tillfället upp inför en privatsittning med ett medium. Sidan om ''andlig vägledning'' tilltalade mig starkt då jag är 18 år och mitt uppe i livets stora frågor och beslutstaganden! Jag har haft svårt att veta vad jag vill få ut av min tid med mediet. Bevissamtal? Vägledning? Intuitivt? Men din sida har hjälpt mig i den frågan. :)Fortsätt med skrivandet!

En annan frågs som inte har med föregående ämne att göra är...
Kan drömmar ha ett medialt värde?
Varför jag undrar är för att jag som liten hade en mycket besynnerlig sådan.
Kan man som barn få kontakt med andevärlden om man är mottaglig på något sätt?

MvH Jossan:)
Josefine H <jozzgos@hotmail.com>
Bäst just nu: Sommaren
Värst just nu: Seratonin
Gbg, - Sun May 15 14:05:24 2011

Svar från Eva-Lena: Vad bra att du fick lite vägledning här. Hoppas du fick ut vad du behövde under din privatsittning med ett medium. Det kan ju kännas lite läskigt inför en sådan kontakt när man aldrig har testat tidigare. :=)

Ja, för en del människor är det genom drömmarna som de mediala kontakterna sker. Och ja, det är väldigt många barn som har mediala kontakter, utan att vare sig de själva eller barnen förstår att det är vad som händer. Jag gissar att din dröm kom inför en större förändring, om du inte brukade ha mediala drömmar i vanliga fall.

 
Hjälp!!
Vem är det som söker kontakt med min son från "andra sidan"?? Första gången det hände här om dagen, så satt han i vardagsrummet när han såg någon gå förbi sakta uti hallen, och nu i natt när han skulle gå på toa så tittade han in i köket för det var tänt där, och då såg han någon som vinkade åt honom?? Det gjorde honom jätte rädd, så nu tycker han det börjar bli lite obehagligt!!
Lise-Lott Lehtonen <lise-lott.lehtonen@spray.se>
Bäst just nu: Ledig
Värst just nu: Min sons rädsla
Vagnhärad, - Sat May 7 08:20:34 2011

Svar från Eva-Lena: Det är väldigt vanligt att små barn ser mer än vi vuxna som oftast har filtrerat oss helt och hållet.

Det behöver inte vara något obehagligt, men eftersom man som förälder ansvarar för sina barns välmående och man inte har riktig koll på vad som händer om det "spökar" kan det förstås kännas skrämmande. I så fall kan du försöka leta upp en seriös och erfaren medial person som finns på er ort och som kan komma och prata med sonen och känna av vilka energier som finns i er omgivning (jag går inte in i det här och nu).

 
Jag vill tacka för en bra sida och nu har jag bättre koll vad det är som händer runt mig.
Många "märkliga" saker händer ofta mig och även min omgivning börjar se detta.
Man får kalla rysningar och gåshud ibland medans man blir helt varm i kroppen ibland.
Nu ska jag hitta någon bra som kan "översätta" vad som händer och vad dom vill säga.

tack än en gång.
//Peter
Peter <peter_alm79@yahoo.com>
Bäst just nu: Jag har fått insikt vem som "besöker" mig
Värst just nu: Sitter på jobb
Veberöd, - Thu Apr 14 14:23:00 2011

Svar från Eva-Lena: Bra att du kunnat ta ett steg till när det gäller din förståelse, och att du vet att du inte behöver oroa dig. Ta hand om dig, så blir allt till det bästa. :=)
 
Hej! Hamnade här av "slumpen"...sökte efter en bra healer till en klient i Göteborgsområdet. Ta steget och bli din egen, fina människor som du behövs för att sprida ljus i vår värld...!!!
maria h holmquist <maria.hult-holmquist@telia.com>
Bäst just nu: att vårljuset har anlänt
Värst just nu: min hosta
Ystad, - Fri Mar 25 18:15:57 2011

Svar från Eva-Lena: Tack för uppmuntringen! Ja, i sinom tid ska jag väl våga, åtminstone på deltid. :=)
 
Hej!Tack för tydlig information och klokt skrivet av dig. MVH Helena
Helena Andersson
Bäst just nu: mitt barnbarn hälsar på
Värst just nu: inget :)
Luleå, - Sat Mar 5 18:28:37 2011

Svar från Eva-Lena: Tack för tacket. Hihi!
 
hej! jag kan se ansikten med ögonbryn på den bilden som du inte såg någonting.
mymlan
- Wed Mar 2 16:22:23 2011

Svar från Eva-Lena: Ja, det går ju att tolka alla intryck på flera sätt. Ofta är det svårt att veta om ett synintryck är ekvivalent med en faktisk existerande logisk energi av det slag som man tror att det kan vara. För att få ett någorlunda täckande svar måste man koppla upp sig medialt och gå in i energierna för att undersöka dem, men det är inte alltid att man får kontakt med något genom att se på ett foto. Där måste finnas någon som vill kommunicera eller som lämnat tydliga spår efter sig.
 
Hej!

Min käre mor var på julbord ute i ett gammalt hus.
Hon tog två foton på fasaden innan de gick in. På ett av fotona är det som en vindpust med snö yr förbi, men det syndes bara på fotot och mor min var såg det inte i ögonblicket fotot togs.

Min fråga är, kan man skicka in fotot någonstans för att kanske få en förklaring till detta? :)

Med vänlig hälsning
Deniz
Deniz <cimbom_@hotmail.com>
- Tue Jan 11 01:34:27 2011

Svar från Eva-Lena: Jag vet inte om det finns någon specifik sådan service någonstans. Om du har fotot i digital version kan du maila det till mig, så kan jag (när jag har ro att slå mig ner med det) försöka känna av vad det kan vara. Men det är inte säkert att jag får fram något med hjälp av en sådan bild. Jag kan även höra om någon medial vän också vill titta på detta om det finns tid, så kan vi se om vi får en intressant summa information eller ej.
 
Hej, Ville bara säga att jag gillar din sida och sättet du skriver på. Jag får en bra känsla. Jag tycker att du borde satsa på att jobba som medium, i alla fall på deltid.
Annika <annikaelis>
Bäst just nu: Kursen i andlig utveckling
Värst just nu: Ekonomin
- Thu Dec 16 14:02:17 2010

Svar från Eva-Lena: Tack för att du ville säga mig detta. Jag vill gärna förmedla en bra känsla kring liv och död och andlighet på mina sidor. Sprida både nyfikenhet på det som finns bortom det synliga, och ett lugn inför det okända. :=)

Och vad kul att du gått en bra kurs i andlig utveckling, det inspirerar ju alltid! :=) Lycka till på din väg i livet!
 
Jag blev mest lite nyfiken efter det sista inlägget om healing. Den personen som ni riktar in er mot , är hon/han medveten om att ni gör det ??
Susanne <susanne.tyden@hotmail.com>
Bäst just nu: Lugnet
- Fri Dec 10 21:27:14 2010

Svar från Eva-Lena: Ja, vi har alltid tillåtelse innan vi skickar healing till mottagarna.
 
Du skriver på ett upplysande och "rakt" sätt! Känner att du är en behaglig person.
Inger Fjeld <inger_fjeld@hotmail.com>
Bäst just nu: Mina barn och att jag har en kreativ period
Värst just nu: Hälsan och ovisshet
Strömstad, - Tue Nov 2 23:50:06 2010

Svar från Eva-Lena: Tack. Vad bra att det inte verkar helt snurrigt här. :=)
Jag hoppas att din hälsa har blivit bättre nu.
 
Tack för en jätte bra och intressant sida. Fint skrivet och mycket givande, och spännande :)
Ha det gott och trevlig helg! KRAM
Maria Holm <mariab77@hotmail.com>
Bäst just nu: Mina barn
Värst just nu: ovissheten
Karlskoga, - Fri Oct 22 09:37:08 2010

Svar från Eva-Lena: Tack så mycket! Jag hoppas att ovissheten inte blir långvarig.
 
Skickade ett mail till dig. Hoppas du har tid:-) Tycker du verkar så vettig i ditt resonemang. Ha det fint!
Caroline <carolinelanden@hotmail.com>
Bäst just nu: Barnen
Värst just nu: Min hälsa
Lekåsa, - Tue Oct 12 19:25:37 2010

Svar från Eva-Lena: Tack! Jag har besvarat ditt mail.
 
Nu har jag lagt upp en gästbok. Välkommen att skriva en rad om du vill, det är alltid roligt med feedback eller att få ta del av andras tankegångar.
Eva-Lena själv
Bäst just nu: sensommaren
Värst just nu: regnet
Göteborg, - Mon Aug 16 18:58:14 2010